Powered By Blogger

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ROSMARY ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ


ΣΑΠΟΥΝΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΝΕΛΑ


ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΝΕΛΑ


ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙ


ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ


ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΕΝΘΑ


ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΡΟΔΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΣΟΥΛΙ


ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ


ΣΑΠΟΝΙ ΜΕ ΒΙΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ



ΣΑΠΟΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΑΠΟΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ




Σας χαιρετώ. Ευτυχώς γιά σας μόλις απέριψα ένα κείμενο πού είχα γράψει 4 παρακαλώ σελίδων πού θα σας παρουσίαζα. Δεν φτάνει πού το έγραψα (χειρόγραφο παρακαλώ), έπρεπε να το πληκτρολογήσω κιόλας. Βαριά η καλογερική. Αφήστε πού δέν χώραγε κιόλας. Εν συντομία λοιπόν. Η περιπλάνηση μου στά χόμπυ ξεκίνησε με Μπατίκ, Αγιογραφία, Νωπογραφία,Κεριά, και λίγο Ζωγραφική. Κανένα απο αυτά δεν με κάλυπτε σε αυτή την περίοδο της ζωής μου. Έψαχνα μήνες να βρώ κάτι. Κατι εξίσου δημιουργικό με τα παραπάνω αλλά να μυρίζει.Εψαχνα κάτι να με γυρίσει στή νιότη μου. Στα αρώματα της γιαγιάς μου.Να έχει και χρώματα να μπορώ ανάλογα με την διαθεσή μου να χρωματίσω.Α... να καλύπτει και της οικολογικές ανυσηχίες μου. Ανακαλύψα λοιπόν την δική μου (ΑΜΕΡΙΚΗ). ΣΑΠΟΥΝΙΑ. Απορυπαντικά, κρέμες, κ.α.Πορόθηκα. Καταρχήν τρομοκρατήθηκα με τα τόσα χημικά που βάζουμε στο δέρμα, και στό σπίτι μας. Πήρα μια μέρα, μια σακούλα σκουπίδιων και πέταξα όλα τα απορυπαντικά, καθαριστικά, κρέμες, σαπούνια από το σπίτι μου. Έπεσα με τα μούτρα και έφτιαξα τα δικά μου. Μοσχομύρησε το σπίτι.Απο τότε φτιάχνω τα σαπουνάκια μου μαζί με την  κόρη μου και τα προαναφερώμενα.Εδώ θα πάρετε μια μικρή γεύση από ότι φτιάχνουν τα χέρια μας.Τα δικά μου και της κόρης της προκομένης που ζήλεψε και έγινε καλύτερη από μένα .

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

To κακό με μένα είναι οτι της περισότερες φορές θα γράφω ανορθόγραφα και χωρίς τόνους. Θα χρειαστώ την ανοχή σας. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Γεια σας. Καλως ηρθατε στην παρεα μας. Να σας συστηθουμε : Η Κατερινα μαμα, και η Γιωργιτσα κορη. Εμεις οι δυο λοιπον αποφασισαμε να φτιαξουμε αυτον τον ιστιοτοπο, και να μοιραστουμε μαζι σας, τις διμιουργιες και της σκεψεις μας Σας ευχαριστουμε για την επισκεψη σας και ελπιζουμε να σας κρατησουμε καλη παρεα.